Bewertungen Casa Baliza

242ivanak14/08/22
5 star rating

Parel in andalusie Een prachtige parel in andalusie. Prachtig complex met heerlijk zwembad. Mooie studio. Prachtige bomen, mooi onderhouden. Natalie en bern doen alles om het hun gasten naar de zin te maken. Prettige aankomst met drankje, regelen veel, maken fantastisch ontbijt. Kortom wij kunnen het iedereen aanraden. Dank jullie wel voor de fijne week!

MarcB277324/07/22
5 star rating

Ons verblijf in Casa Baliza We hebben een super verblijf gehad in Casa Baliza , met een geweldige gastvrouw en gastheer Nathalie en Bern.
Super kamers, super ontbijt, super lokatie, een absolute aanrader. Monique & Marc
We gaan zeker nog een keer terug.

R383LNevaa01/07/22
5 star rating

Prachtig luxury guesthouse!! Casa Baliza is echt genieten!
Hier kom je helemaal tot rust, de mooie kamer, fluitende vogeltjes en
fantastisch zwembad met een bar waar je zelf je drankjes kunt pakken.
Het plaatsje op 10 min rijden heeft vele goede restaurants.
Nathalie en Bern zijn geweldig lieve en attente hosts.
Ze hebben goede tips en de ontbijtjes en paella avond zijn top!!
Nogmaals dank xxx

Henk Pathuis20/06/22

Alles klopt in Casa Baliza. Nathalie is een geweldige gastvrouw die vanaf moment 1 tot het vertrek klaar staat. De kamers zijn met zorg ingericht en luxe Als gast heb je beschikking over een zwembad met heerlijke ligstoelen en bedden. De tuin is een waar paradijs. En dan het ontbijt!! Wat een oase van rust in Casa Baliza. Wij hebben genoten!!

Eric Van der Giesen23/04/22

Mooie locatie voor een BB in Andalusië. Prachtige rustige omgeving. Nathalie is een hele goede gastvrouw die goede tips geeft voor oa leuke restaurantjes en uitjes. Ontbijt is fantastisch! Onze kamer was ruim. Tip is wel om meer kasten of planken oid te maken voor kleding. De kamer is wat onpraktisch ingericht. Verder vinden wij het niet zo fair om van gasten te vragen de helft van het bedrag in cash te betalen. Ook al mochten wij het pinnen, vinden we het niet van deze tijd en ook een beetje opmerkelijk. Maar voor de rest een heerlijke vakantie gehad!

Perry Burg07/04/22

Gastvrouw Nathalie zorgt voor een gelijk thuis voelend gevoel.Alles keurig en netjes geregeld , elke ochtend een super ontbijt met eventueel een ei naar keuze .Lekker in kwaliteit en kwantiteit en alles super vers en veel homemade lekkere dingen .Zowat alles wat je vraagt of wil wordt gedaan of geregeld . Mooie en schone kamer met een bed zo lekker dat we er soms ochtends niet uit konden en er s’avonds met plezier weer ingingen . Wij waren zo enthousiast over het heerlijke bed en matras dat we nu terug in Nederland aan het regelen zijn thuis hetzelfde te krijgen . Wij hadden alleen de pech dat we een weekje weg gingen voor de zon maar een week hebben meegemaakt met zowat alleen maar zware bewolking , wind , en harde regen .Maar als gastvrouw Nathalie dat had kunnen regelen had ze dat op zeker ook nog gedaan maar dat lukt helaas niemand dus moesten we ons daarbij maar neerleggen .Na een regenbui met het roze Sahara zand zag onze auto eruit als een Parijs-Dakar deelnemer en wij zelf nat, roze en onder de klei lijkend of we een Andalusische pottenbak cursus gevolgd hadden 😂😂😂 Ondanks dat een fantastische week en een heel leuk gebied om vakantie te vieren. Was nu al geweldig maar moet met een zonnetje helemaal paradijselijk zijn .Nathalie en Bern hartelijk dank voor de gastvrijheid en Irene en mijn schoonmoeder zien jullie in Juni weer , zou graag mee komen maar dan is mijn duivensport seizoen in volle gang dus zie ik de foto’s met zon ☀️ dan wel .Nog veel succes en zeker tot een ook voor mij volgende keer .Groeten Perry (en Irene) Rotterdam.

Yuhana Varekamp28/11/21

Wij hebben zo genoten. Wat een rust. Prachtige locatie en het ontbijt zo heeeeerlijk. Zoveel liefde in alles gestopt. Wij komen hier zeker nog een keer terug. Ik miste alleen een grote spiegel in de kamer. De badkamer werd erg nat na het douchen en er kwam s'ochtends een vieze geur uit de badkamer. Maar al met al hebben wij hier een mooie tijd gehad. Volgende keer blijven wij langer. Dankjewel Nathalie & Bern voor een onvergetelijke vakantie. Jullie hebben echt iets moois neetgezet Chapeau 🙌💕

Yuhana Varekamp01/11/21

Wij hebben zo genoten. Wat een rust. Prachtige locatie en het ontbijt zo heeeeerlijk. Zoveel liefde in alles gestopt. Wij komen hier zeker nog een keer terug. Ik miste alleen een grote spiegel in de kamer. De badkamer werd erg nat na het douchen en er kwam s'ochtends een vieze geur uit de badkamer. Maar al met al hebben wij hier een mooie tijd gehad. Volgende keer blijven wij langer. Dankjewel Nathalie & Bern voor een onvergetelijke vakantie. Jullie hebben echt iets moois neetgezet Chapeau 🙌💕

YUliVo31/10/21
5 star rating

Zo genoten!!! Wij hebben zo genoten! Dankjewel Nathalie & Bern voor een onvergetelijke vakantie. Wat hebben jullie hier iets moois neergezet. Zoveel liefde in alles gestopt. Chapeau ❤️ we komen zeker nog een keer terug. Liefs van ons 💕

lottek91522/10/21
5 star rating

Fantastische casa en eigenaren Wij hebben 5 nachten bij Nathalie en Bern verbleven en hebben het fantastisch gehad. Heel gastvrij, een nette kamer, heerlijk en uitgebreid ontbijt, lekker zwembad, mooie omgeving. Absoluut een aanrader. Wij komen graag terug 🙂

Anke Derks01/10/21

Lovely place! The owners hosted their first wedding at their b&b for our friends. And it was amazing. Friendly owners, romantic atmosphere, great wine and food!

Denise van den Berg01/10/21

Wat een heerlijke B&B!
Mooi en rustig gelegen, mooi aangelegd, sfeervolle kamer, heerlijk zwembad, honesty bar. Dichtbij zowel strand als bezienswaardigheden.
Daarnaast doet het de naam B&B echt eer aan: De bedden zijn voortreffelijk (ook als je lang bent) en ontbijt een feest met ruime keus en alles vers. De healthy yoghurt taartjes met fruit proberen we nu ook thuis te maken 😉
Wij gaan terug. Nathalie en Bern veel dank voor de heerlijke week wij hebben genoten.